“Meyer&Meyer Family store, een formule voor hem en haar”

Ons nieuw winkelconcept richt zich op een unieke en positieve winkelervaring waar uw familie centraal staat. Wat u kunt verwachten van de Meyer & Meyer Family store?; Hetzelfde gevoel van service, klantvriendelijkheid en collectioneren wat u al meer dan 40 jaar van ons gewend bent!
Terwijl u geniet van onze casual herencollectie, kan uw vrouw genieten van onze toegankelijke/ betaalbare dames collecties.
Naast onze eigen productie (Meyer & Meyer) die u van ons gewend bent, voeren we ook nog diverse betaalbare modemerken.

Betaalbare merken?

Kom langs en ontdek de collectie’s van o.a.:

Heren
Lerros
Jack&Jones
Petrol
Cars
Haze & Finn
Killtec
Blue seven
Meyer & Meyer Tailors

Dames
Vero moda
Ichi
Freequent
Enjoy
Only
Pieces
B-young

Yvonne “eindelijk kan ik ook slagen bij Meyer & Meyer”

Yvonne; mijn man is al jaren groot fan van de collecties van Meyer & Meyer, er gaat geen seizoen voorbij of zijn kast wordt weer aangevuld met nieuwe kledingstukken van Meyer & Meyer. Los van de collecties, is het stukje service dat gene wat ons zo aantrekt bij de formule Meyer & Meyer. Het kopje koffie met een lekkere bonbon of het glaasje champagne op zaterdag middag, dit zijn de kleine dingen die ervoor zorgen dat het winkelen bij Meyer & Meyer een echte belevenis wordt.

Toen ik dan ook hoorde dat er een nieuwe formule zou openen de “Meyer & Meyer Family store”, waar zowel mijn man en ik konden shoppen was ik dan ook razend enthousiast. Nergens vond ik diezelfde Meyer & Meyer service. Nu kunnen wij gezamenlijk van deze service genieten, en het mooie is dat dit allemaal kan onder een dak! Ideaal als je het mij vraagt. Wij hebben onze nieuwe favoriete winkel gevonden, en ik kan het iedereen aanraden!

Ps., de koffie en champagne zijn overheerlijk!!!

Yvonne van der Hoofd.