Beste klanten, Ivm het noodweer is onze winkel helaas tot nader order gesloten.

 

Bad Münstereifel is een mooi en oud plaatsje in het noorden van de Eifel. Het is een populaire plaats om te bezoeken en er is het nodige te zien en te doen, zowel in Bad Münstereifel zelf als in de omgeving. Wanneer je in Duitsland, in de Eifel bent is het natuurlijk leuk om gezellige plaatsjes en dorpen te gaan bekijken. Bad Münstereifel mag dan niet ontbreken. Dit mooie idyllische plaatsje ligt in het noorden van de Eifel tussen Euskirchen en Blankenheim.

Bad Münstereifel is een middeleeuws stadje wat op veel plaatsen nog goed te zien is. Rondom de stad staan op grote gedeelten nog de stadsmuren uit de 13e en 14e eeuw met een behoorlijk aantal torens. Deze 18 torens geven Bad Münstereifel een eigen gezicht. Ook zijn er nog de vier toegangspoorten / stadspoorten aanwezig, één voor iedere windrichting. Leuk is om één van de torens te beklimmen, je hebt dan een prachtig uitzicht over de stad. Door het stadje loopt het riviertje de Erft.

 

Sinds December 2019 is de eerste Meyer & Meyer in Duitsland geopend, dit in Bad Münstereifel! U kunt ons vinden op de Orchheimer Str. 28.

!! TIJDELIJK GESLOTEN !! Meyer & Meyer Bad Münstereifel
Orchheimer Str. 28
Bad Münstereifel 53902
Duitsland
Telefoon: +49 2253 5465 281
Email: [email protected]