Welkom bij Meyer & Meyer Herenmode

NIEUWSBERICHT VAN 06-02-2017NIEUWSBERICHT VAN 14-12-2017

 

 


!! VACATURE ALKMAAR !!

Meyer & Meyer, herenmode maakt al jaren een zeer stabiele groei door. Dat danken we aan onze drie peilers: het ontwerpen van trendsettende kleding, productie in eigen beheer en persoonlijke verkoopbegeleiding in onze eigentijdse winkels.  Inmiddels zijn er landelijk 17 vestigingen. Voor onze winkel in het centrum van Alkmaar zoeken wij op korte termijn een

Topverkoper (m/v)

De ideale kandidaat is representatief, heeft goede omgangsvormen en heeft bij voorkeur ervaring in de modewereld. Behalve het succesvol kunnen verkopen, is ook van belang dat je mee kunt denken over de opzet en organisatie van de winkel.

Om voldoende betrokkenheid bij de winkel te hebben zoeken wij iemand die tenminste 16 uur per week beschikbaar is en die de intentie heeft ons team  langere tijd te versterken.

Als je geïnteresseerd bent ontvangen we graag jouw sollicitatiebrief met c.v. en pasfoto. Deze kun je mailen naar meyer.meyeralkmaar@gmail.com t.a.v Bianca Meijer NIEUWSBERICHT VAN 21-11-2017NIEUWSBERICHT VAN 23-08-2017


NIEUWSBERICHT VAN 14-06-2017

NIEUWSBERICHT VAN 30-05-2017

Kunst in Oisterwijk.


Met grote trots mogen we aankondigen dat Meyer&Meyer deze maand de prachtige beelden van Magda Meijer ten toonstelt in onze etalage te Oisterwijk op het jaarlijkse kunst event: "me, myself and Ik".

Kom gezellig naar onze winkel om onder het genot van een glaasje champagne de beelden te bekijken!

Meyer & Meyer Oisterwijk, Dorpsstraat 29

Voor meer info; www.magdameijer.com