Welkom bij Meyer & Meyer Herenmode

MEYER & MEYER

TAILORS

HERENMODEZAKEN

Hoge kwaliteit herenmode voor aantrekkelijke prijzen. Maak kennis met onze ervaren persoonlijke adviseurs en ouderwets goede service. 

 

Wie zijn wij?

Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn de familie Meyer en eigenaar van Meyer & Meyer herenmode. Ons bedrijf wordt met veel passie en vakmanschap gerund. In 1990 openden wij de eerste Meyer & Meyer winkel. Inmiddels hebben wij winkels door heel Nederland . Binnenkort zullen er in diverse prominente steden in Nederland nog een aantal pop-up stores worden geopend. Houd onze nieuwsrubriek in de gaten!

Wij van Meyer & Meyer onderscheiden ons van onze collega's door bekende merken voor aantrekkelijke prijzen te presenteren. Daarnaast voeren wij ook een aantal private labels welke speciaal voor Meyer & Meyer door de top fabrikanten in Europa worden geproduceerd. Op deze wijze kunnen wij u als klant top kwaliteit garanderen voor zeer scherpe prijzen. Onze ervaren persoonlijke adviseurs zijn gedreven in hun vakgebied en hebben de kennis en ervaring in huis om u op deskundige wijze behulpzaam te zijn in uw keuze. Ouderwetse service is heel normaal bij Meyer & Meyer !

 

Wij ontvangen U graag in één van onze winkels met een heerlijke espresso of een glaasje champagne.


Met modieuze groet,

 

De familie Meyer.

Textielhandel La Fin b.v.

h.o.d.n. Meyer & Meyer

K.v.K. 14053659